top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Remake-ът на House of the Dead изглежда ще излезе за Switch

Изглежда, че римейкът на House of the Dead може да е на път към Switch.

 
House of the Dead
 

Въпреки че не е официално обявено от издателя Sega, рейтингът на играта наскоро се появи на уебсайта на ESRB и беше забелязан от Stadia Source, намеквайки, че римейкът може да се появи в услугата за стрийминг на Google и Switch.


Remake-овете както на House of the Dead 1, така и на 2 бяха обявени още през 2019 г. от Publisher Forever Entertainment, което беше доста ясно по това време, че „няма потвърдени платформи или дати на пускане и за съжаление не можем да кажем нищо повече". След това се появи отново през 2021 г. на Nintendo Indie World Showcase, което накара мнозина да подозират, че игрите може да са ексклузиви за Switch. Не са!

Между другото, описанието на рейтинга предполага, че House of the Dead не се е променила много от своите аркадни дни.


​​Това е шутър от първо лице, в който играчите поемат ролята на агент, разследващ мистериозно имение в Европа. Играчите използват пистолети, пушки и гранатомети, за да стрелят и убиват вражески същества (например мутанти, зомбита) в имението. Големите ефекти на пръски кръв и вътрешностите са изобразени, когато враговете са обезглавени/разчленени. Битката е неистова, придружена от стрелба, писъци на болка и големи експлозии. Шепа вражески същества са изобразени с открити задни части.

се казва от ESRB


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

30 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

留言


bottom of page