top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ще има втори сезон на сериала The Last of Us

The Last of Us официално е подновен за сезон 2, обявиха от HBO. След дебют, който беше гледан от 22 милиона зрители в САЩ и бързо се превърна в гореща тема в социалните медии.

 
The Last of Us HBO
 

След съобщението, изпълнителният продуцент и съ-президент на Naughty Dog Neil Druckmann потвърди в tweet, че вторият сезон ще следва сюжета на The Last of Us: Part 2, точно както първият сезон на сериала е базиран на оригиналната The Last of Us игра.

Слуховете за втори сезон вече бяха в ход, въпреки че са излъчени само два епизода на The Last of Us, водени от звездата Bella Ramsey, която каза, че подновяването е вероятно, ако броя зрителите остане висок. Епизод 2 привлече 22% повече зрители в премиерната си вечер от Епизод 1 и изглежда е достатъчно, за да убеди мрежата да подпише договор за втори сезон.

За мен е чест и честно казано съм поразен, че толкова много хора се включиха и се свързаха с нашия преразказ на пътуването на Джоел и Ели. Сътрудничеството с Craig Mazin, нашия невероятен актьорски състав, екип и HBO надхвърли вече високите ми очаквания. Сега имаме абсолютното удоволствие да можем да го направим отново със Сезон 2! Благодаря ви от името на всички в Naughty Dog и PlayStation.

, коментира Druckmann.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

21 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page