top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Доклад: Подготвя се remake на Until Dawn

Remake от следващото поколение за Until Dawn е в процес на работа. Този доклад идва от потребителя на Twitter AccountNGT, който бързо си изгради име с точните си лийкове и доклади. Той твърди, че знае за римейка на Until Dawn от декември, но искал да провери достоверността на информацията, преди да я сподели.

 
Until Dawn
 

Според AccountNGT, Supermassive Games преработват Until Dawn за конзоли от следващо поколение. Не сме сигурни дали лийкърът по погрешка е написал „конзоли“ или дали наистина е имал това предвид. Той не са изяснил своя туит, въпреки че последователите посочват, че Sony Interactive Entertainment притежава правата на Until Dawn. Ако AccountNGT не е допуснал печатна грешка, това може да означава едно от двете неща: римейкът на Until Dawn е насочен към PS5 и PSVR 2, или Supermassive Games са закупили правата от Sony и са планирали мултиплатформена версия. Последното не е извън сферата на възможностите, тъй като това беше случаят с Alan Wake на Remedy Entertainment и The Tomorrow Children на Q-Games.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

64 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page