top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Доклад: PlayStation Network Launcher може да се появи за компютър

PlayStation изненада всички, като пусна първата по рода си ексклузивна версия за компютър, когато пренесе Horizon Zero Dawn. Оттогава голям брой заглавия си проправиха път към компютъра, включително Days Gone, God of War и Uncharted Collection. Въпреки че е малко вероятно новите игри да стартират за PC директно при пускането им, PlayStation изглежда се ангажира да предоставят повече заглавия за компютър.

 
PlayStation Network
 

В нова обява за работа, Sony търси директор, управление на продукти – опит с компютърни игри.


Tози човек ще бъде помолен да поеме водещата роля в цялостното изживяване на компютърни игри за PlayStation, включително лидерството и отговорността за внедряване и предоставяне на нашите играчи по целия свят. Водете и развивате плановете за игрово преживяване на PlayStation за всички изживявания, свързани с игри, включително разработване на SDK, клиентско приложение преживяване като интеграция на мрежовата платформа на PlayStation


Най-забележителната част от описанието на длъжността е вторият параграф, където се посочва, че лицето ще отговаря за „изживяването на клиентските приложения като интеграция на мрежовата платформа на PlayStation“. Това вероятно предполага, че PlayStation иска да изгради стартер за компютър.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download62 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page