top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Доклад: Следващата седмица ще покажат Project Spartacus

След месеци на слухове и доклади, сега се твърди, че Sony ще представи своя нов PlayStation Plus в стил Game-Pass - с кодово име Spartacus - "следващата седмица".

 
 

Това е според Jason Schreier от Bloomberg, който за първи път съобщи за плановете на Sony за Spartacus миналият декември, твърдейки, че новата услуга ефективно ще комбинира двете текущи абонаментни предложения на компанията - PlayStation Plus и PlayStation Now - в един пакет, разделен на три различни нива на абонамент.


Според оригиналния доклад на Bloomberg, първото от тези три нива се казва, че е PlayStation Plus, какъвто е днес – тоест, изисква се, за да се играе онлайн и предоставя редица месечни игри за абонатите, които да добавят към своите библиотеки без никакви допълнителна цена


Що се отнася до опцията за средно ниво, предишни доклади твърдят, че абонатите ще получат достъп до каталог с игри за изтегляне, включващ около 300 заглавия, по подобен начин на Xbox Game Pass на Microsoft, докато се казва, че най-горното ниво предлага достъп до PS1, PS2, PS3 и PSP игри, заедно с разширени демота и стрийминг от облак.


След първоначалният доклад на Bloomberg, Jeff Grubb от VentureBeat заяви, че тези три нива ще бъдат известни като Essential, Extra и Premium, на цена съответно 18 лева, 24 лева и 28 лева.


Последният доклад на Schreier, който предполага, че Sony може най-накрая да е готова да представи новото си предложение за абонамент за PlayStation още следващата седмица, не предлага много допълнителна информация освен споделената по-рано, но цитира източници, твърдящи, че компанията планира да пусне новата си услуга с "набор от хитови игри".


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

477 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page