top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Resident Evil Village отчете 5 милиона продадени копия

Осмата част от хорър поредицата се превръща в една от най-успешните игри на Capcom. Resident Evil Village се продава по-бързо и от Resident Evil 7, която е втората най-продавана игра в историята на компанията.Resident Evil Village регистрира 5 милиона продадени копия по цял свят и с тази скорост може да се превърне в най-продаваната част от цялата поредица, като на този етап мястото се заема отново от Resident Evil 7. С голямото си постижение, Village се нарежда за момента на 10-то място на най-продаваните игри на Capcom.


През май месец Resident Evil Village отчете 3 милиона продадени копия и така целия франчайз успя да продаде над 100 милиона копия. Capcom определено е наясно какво прави, когато се отнася до Resident Evil поредицата. Дали популярността на Resident Evil 7 повлия на продажбите на Village? Възможно е, но мнозина геймъри смятат, че осмата част от поредицата е сред претендентите за Игра на годината.


Въпреки доброто постижение, Village надали ще успее да задмине най-продаваната игра на Capcom - Monster Hunter: World, която регистрира над 20 милиона продадени копия.


36 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page