top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Respawn загатват за Apex Legends сериал

Популярността на Apex Legends продължава да расте с всеки изминал сезон. Успехът за батъл роял заглавието става все по-голям с всеки изминал ден. Respawn изглежда, че са наясно с този факт и може би подготвят нов начин, чрез който да развият историята и света на Apex Legends.


Apex Legends TV Series

По време на AMA в Reddit, фен на играта директно попита Respawn дали е възможно някой ден да видим телевизионен сериал на Netflix или Amazon Prime, свързан с Apex Legends.


Представител на студиото отговори по доста потаен начин:

Това е жаргонно изказване в интернет, което гласи, че не може да потвърди, но не може и да отрече такова нещо. През последните няколко години Холивуд все по-често прави филмови или телевизионни адаптации на видео игри, така че вероятността на видим Apex Legends сериал е доста голям. Редовно Respawn пускат cinematic трейлъри, които са доста стилни и разказват богата история. Така че има доста материал във франчайза. След успеха на The Witcher сериала, аниме продукцията по Castlevania, плановете на WB. да създадат още няколко Mortal Kombat филма, както и много други проекти, изглежда, че Холивуд няма никакво намерение скоро време да намали своя интерес към света на видео игрите.


Да пожелаем успех на Respawn това да се случи! Припомняме, че преди няколко седмици студиото и ЕА спечелиха Оскар за документален филм за работата им по лентата "Колет". Значи Respawn вече имат опит и знаят какво трябва да се направи!

69 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page