top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Respawn представи новият герой Seer

От студиото пуснаха новия трейлър на Apex Legends за сезон 10, както и показа подробности за способностите на разузнавача Seer. Новият сезон на Apex Legends, Emergence, представя новият разузнавач Seer, чиито способности, базирани на безпилотни самолети, го правят стелт-ориентиран тракер.


Apex Legends Seer New Hero

Respawn пусна трейлър за Apex Legends Season 10: Emergence по време на EA Play Live 2021. След разкритието, режисьорът на играта Чад Грение излезе на сцената, за да даде повече детайли какво могат да очакват играчите да видят в Emergence, включително пасивните, тактическите и специалните способности Seer.


"Подобно на Bloodhound, Seer се занимава с проследяване на врагове, но по различен начин и има много уникални умения", каза Грение. "Така че, докато се насочвате към целите, ще имате сензор за сърдечен ритъм, който ще ви даде подсказка къде може да бъде врага."


"Ако смятате, че сте ги открили, можете да използвате тактическата си способност, която изпраща някои от тези безпилотни самолети от гърдите ви и всъщност ще разкрие и проследи местоположението на врага. Ултимейта е наистина мощен, особено в определени игрови ситуации. Можете да изпратите стотици микродронове и да създадете сфера около избрана от вас област и всички врагове, които се движат бързо през това пространство, се проследяват. "


Грение добави, че въпреки че и Seer, и Bloodhound са тракери, и двамата са предназначени за различни видове проследяване. Докато Bloodhound е по-добрият инструмент за проследяване на цели отряди и информиране за движението на играчите през бойното поле, Seer е по-прецизен и се опитва да се възползва от продължителна информация


"Seer е по-скоро стелт ориентирана легенда и ще видите някои взаимодействия заради тази сфера, която споменах, неговия ултимейт", каза Грение. "Ако се движите бързо през това пространство, стъпките ви се разкриват. Но ако вървите бавно, можете да избегнете откриването."


Seer е озвучен от актьора Iké Amadi, който има дълга история във видеоигрите. Той също е гласът на Locke от Halo 5: Guardians , Wamai от Rainbow Six Siege, Javik от Mass Effect 3 и много други герои.


Планира се, че появата ще започне на 3 август след приключването на евента Thrillseekers. Новият сезон също ще въведе режим Ranked Arenas. По време на презентацията на EA Play Live, Грение каза, че се работи с още карти на Аренас, както и с „няколко други неща“, за които Respawn все още не са готови да говорят.


21 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page