top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Riot Games изненадващо пусна новата League of Legends игра - Ruined King

По време на вчерашната презентация на Riot Forge получихме новини относно Hextech Mayhem, Convergence и дебюта на Song of Nunu, 3D adventure заглавие от Tequila Works. Но най-голямата изненада дойде в края на шоуто.


Riot Suprisingly Releases Ruined King

Riot Forge пусна на пазара Ruined King: A League of Legends Story, turn-based RPG от Airship Syndicate, които преди са работили по Battle Chasers: Nightwar. A Ruined King позволява на играчите да бъдат един от следните герои от вселената на League of Legends - Miss Fortune, Yasuo, Ahri и др. Задачата ви е да намерите източника на смъртоносна мъгла, която се казва Black Mist, като всеки, който влезе в контакт с нея, бива покваряван.


Ruined King: A League of Legends Story беше обявена за първи път през 2019г., по време на честването на 10-годишнината на Riot Games. Това заглавие е първата игра, разпространена под банера на Riot Forge, който дава на разработчици извън Riot Games да създават проекти в света на League of Legends.Ruined King: A League of Legends Story струва 30 долара и е за Xbox One, Playstation 4, Nintendo Switch и PC, но може да се играе и на PlayStation 5 и Xbox Series X|S чрез обратна съвместимост. Riot Games обещава и next-gen ъпгрейд, който ще излезе в близко бъдеще.


142 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page