top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Riot Games ще пусне Valorant и за мобилни устройства

Актуализирано: 6.06.2021 г.

Hero shooter-a навърши една година и компанията сподели доста впечатляващи цифри. Като например всеки месец във Valorant влизат над 14 милиона играчи.


Valorant Mobile

Всички заедно са изизграли половин милиард мачове от периода 2-ри юни 2020г. до сега. Компетитив сцената на Valorant също е доста популярна, като втория етап на Masters финалите беше гледан повече от 1 милион души. Това е драстично увеличение от предишния пиков момент, който беше 750 000 зрителя.


Riot ще чества рождения ден на Valorant като цял месец компанията ще раздава дигитални подаръци, когато се вписвате в играта. Компанията има вече планове да развие бъдещето на hero shooter-a, като обяви новината, че Valorant ще има и версия за телефони. Играта ще се казва Valorant Mobile, но други подробности не бяха споделени. Най-вероятно ще отнеме време докато видим FPS играта на нашите мобилни устройства, но какво да се прави. Феновете ще чакат търпеливо... надяваме се.


Valorant Mobile е новият от много проекти, които разработват от Riot Games. От тях все още очакваме RPG заглавието Ruined King: A League of Legends Story и Project L, което е бойна игра в света на популярната MOBA.

107 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page