top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Riot Games инвестира в анимационното студио зад Arcane

Riot Games обяви, че ще инвестира в дългогодишен партньор, Fortiche Production. Базираното в Париж анимационно студио е отговорно за Arcane, официалната поредица на League of Legends в Netflix, както и за множество видеоклипове, свързани с играта. Riot вече притежава значителен дял в студиото, като двама ръководители на Riot сега се присъединяват към борда на директорите на Fortiche.

 
League of Legends Arcane
 

В допълнение към Arcane, Fortiche и Riot обединиха усилията си в различни музикални видеоклипове, включително „Get Jinxed“, който отпразнува стартирането на Jinx. През изминалия уикенд Arcane доминираше в наградите Annie Awards, като спечели девет трофея във всяка от категориите, за които беше номиниран. Премиерата на шоуто бе миналия ноември и се развива в историите на произхода на различни шампиони на League of Legends.


Fortiche е неразделен партньор от дълго време, но това споразумение гарантира, че ще работим в тясно сътрудничество през следващите десетилетия. Работейки с Fortiche, ние си сътрудничим, за да надмимен границите на възможното и да повишим очакванията за това как игрите могат да бъдат представени в медиите. Колкото и да се гордеем с Arcane, знаем, че най-доброто тепърва предстои.

, каза Nicolo Laurent, главен изпълнителен директор на Riot в изявление за пресата.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

56 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page