top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Riot Games предлагат специални награди при активиране на двуфакторното удостоверяване!

В опит да насърчи двуфакторното удостоверяване, Riot Games въведе специални награди за тези, които го пуснат. Играчите, които активират мярката за сигурност, ще получат подаръци в няколко от най-популярните игри на разработчика.

 
Riot Games
 

През януари 2022 г. Riot Games стартира двуфакторно удостоверяване в официалния си портал за вход. Лиз Ла Лонд от екипа за маркетингови комуникации на Riot Games обяви и обясни промяната в публикация на уебсайта на разработчика, с цел защита на потребителските акаунти и минимизиране на рисковете.


Двуфакторното удостоверяване е стъпка напред от предишната мярка за сигурност на портала за влизане, която изискваше от геймърите само да въвеждат код, когато влизат от непознато устройство. Предоставяйки опция за активиране на двуфакторна автентификация, Riot Games се надява да осигури спокойствие на играчите.

Предлагат се ексклузивни награди в League of Legends, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra и Valorant. Конкретните награди за игрите са както следва:

  • League of Legends: Taliyah 'Very Cool' емоут

  • Teamfight Tactics: Малко легендарно яйце

  • Legends of Runeterra: Рядък призматичен сандък

  • VALORANT: „Keep it Safer“ Gun Buddy


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Game Club

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

34 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page