top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

RM от BTS и Pharrell Williams ще издадат съвместна песен

В ексклузивно интервю, публикувано от Rolling Stone, RM от BTS и Pharrell Williams разкриха, че са работили върху съвместна песен като и другите членове от BTS също са участвали.

 
RM and Pharrell
 

Към края на интервюто Pharrell сподели голямата новина, че е обединил усилията си не само с RM, но и с членовете на BTS за песен в предстоящия му албум „Phriends“.

След това той спомена BTS, разказвайки за сътрудничество, което ARMY могат да очакват в бъдеще.


Вие, момчета сте там. И всъщност говоря за това повече, отколкото би трябвало, но това е песен от моя албум, която BTS изпяха и е невероятно. Много съм благодарен.

, сподели Pharrell Williams


RM се намеси: „Просто обичам тази песен“, с което американският певец се съгласи: „И аз я обичам... Всеки, който я чуе, си казва „Уау“.

Въпреки че това е първият път, в който RM открито говори за сътрудничество с Pharrell Williams, той правеше намеци през последните няколко месеца. По време на лайфстрийма за рождения си ден хитмейкърът на "Butter" сподели пред зрителите, че е работил с различни изпълнители. K-pop идолът дори сподели снимки на подаръците, които е получил от Pharrell в историите си в Instagram.


Междувременно, заедно с ексклузивното интервю, Rolling Stone пусна и снимка на корицата на RM и Pharrell Williams. Изданието написа в своя tweet: „Представяне на @RollingStone Musicians със звездите от корицата на Musicians 2022“ и тагна акаунтите на BTS и Pharrel.

RM and Pharrell

Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

4 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page