top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

RM от BTS потвърди, че ще направи соло дебют

Актуализирано: 8.11.2022 г.

Членът на BTS RM скоро ще направи своя солов дебют с нов албум, потвърди агенцията му. По-рано Jin издаде соловия си сингъл Astronaut в сътрудничество с вокалиста на Coldplay - Крис Мартин.

 
RM BTS
 

Лидерът на BTS, RM, ще бъде следващият член, който ще развива солова кариера. По-рано Jin направи соловия си дебют след J-Hope. В момента RM е зает с подготвителния процес за соловия си дебют.


Южнокорейският новинарски канал JTBC News съобщи за предстоящия соло албум на RM, който най-вероятно ще излезе на 25 ноември. В отговор на спекулациите Soompi цитира представител на агенцията на BTS Bighit Music, който казва: „RM ще издаде соло албум, който в момента се подготвя."


Новината за соловия дебют на RM идва, след като той и режисьорът Jang Hang Joon си подадоха ръка. И двамата ще се появят като MC за новото вариететно предаване на tvN The Dictionary Of Useless Human Knowledge. Освен това, RM също си сътрудничи с Balming Tiger за музикалния видеоклип SEXY NUKIM. Той беше първият вокален артист, който някога е работил с творческата група и получи похвали за умения си за рапиране.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.


3 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page