top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Road 96 идва на PS5, Xbox Series, PS4 и Xbox One на 14 април

Издателят Ravenscourt и разработчикът DigixArt ще пуснат приключенската игра Road 96 за PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 и Xbox One на 14 април, съобщиха компаниите. Merge Games ще разпространява физическото издание при търговците на дребно.

 
Road 96
 

Road 96 стартира за първи път за Switch и PC чрез Steam, Epic Games Store и GOG на 16 август 2021 г.


Ето преглед на играта чрез нейната Steam страница:

Лято 1996, Днес е денят!

Тръгваш по пътя. Приключение. Свобода. Бягство. Бягай. Бягайте от режима. Опитайте се да оцелеете.

На това рисковано пътуване до границата ще срещнете невероятни герои и ще откриете техните преплетени истории и тайни в едно непрекъснато развиващо се приключение. Но всяка миля отваря избор, който трябва да направите. Вашите решения ще променят вашето приключение, ще променят хората, които срещате, може би дори ще променят света.

Има хиляди пътища в авторитарната нация Petria. Кой ще вземеш?

Road 96 е лудо и красиво пътуване. Откриването на вълнуващи места и необичайни хора във вашето лично пътуване към свободата.

Непрекъснато развиващо се приключение, водено от истории, вдъхновени от Tarantino, The Coen Brothers и Bong Joon-ho. Създаден от наградените създатели на Valiant Hearts и Memories Retold.

Моменти на действие, изследване, съзерцателна меланхолия, човешки срещи и шантави ситуации. Разположен на фона на авторитарно управление и потисничество.

Зашеметяващ визуален стил, саундтрак, пълен с хитове от 90-те и хиляди маршрута през играта се комбинират, така че всеки играч може да създаде свои собствени уникални истории на Road 96.

Гледайте новият трейлър:


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download155 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page