top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Показаха плановете за Rainbows Six Siege през 2022г.

По време на скороно предаване Ubisoft разкри какво могат да очакват феновете през 2022 г. в Rainbow Six Siege. Тази година представлява година 7 за играта и има някои големи допълнения. През следващите четири сезона играчите могат да очакват да видят нови карти, нови оператори, подобрения в мерките за борба с измамите в играта и добавяне на crossplay и crossprogression. Конзолните играчи също ще се радват да знаят, че идват нови опции, включително възможност за персонализиране на контрола за прицелване, както и промяна на предварителните настройки за вход на контролера.

 
Rainbow Six Siege 2022 roadmap
 

Всеки сезон ще има свой собствен Battle Pass. До 21 март играчите ще могат да закупят годишен пропуск за $30 или Premium годишен пропуск за $60, а феновете ще трябва сами да решат кой е по-подходящ за тях. И двата пропуска предлагат 14-дневен ранен достъп до новите оператори, включително Azami от сезон първи, както и операторите от Белгия, Сингапур и Колумбия през следващите три сезона. Въпреки това, Premium Pass включва няколко други предимства, включително ексклузивни екзотични оръжия както и VIP кредити.


Като цяло, изглежда, че година 7 се очертава вълнуваща за феновете на Rainbow Six Siege! След всичките тези години не изглежда, че играта показва признаци на забавяне и ще бъде интересно да се види как се чувстват дългогодишните играчи относно тези подобрения, когато бъдат пуснати. Новият режим Shooting Range също е предназначен да тренира по-новите играчи, без да изпитват стреса, който може да ги придружава в онлайн мачовете. Това може да даде на новодошлите повече стимул да проверят играта!Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download14 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page