top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Изглежда, че Roblox ще излезе за PlayStation

Списък с работни места предполага, че изключително популярната игра Roblox може да дойде на платформите на PlayStation в бъдеще. Списъкът специално споменава поддръжката на игровия engine Roblox на PS4.

 
Roblox Playstation
 

Ето конкретния текст от обявата за работа:


Като софтуерен инженер на игрова конзола, вие ще помогнете за изграждането и поддръжката на нашият engine, използван от милиони потребители по целия свят за платформата Sony PlayStation и други водещи игрални конзоли на пазара.

Вие ще:

Разработвате и поддържате клиентското приложение Roblox за платформи за игрови конзоли като Microsoft Xbox One и Sony PlayStation 4 

Roblox съществува от доста време, като оригиналната версия беше пусната през 2006 г. През 2010 г. играта избухна в популярност и също така събра много нови играчи, когато целият свят спря и трябваше да живее виртуално. Играта вече има над 164 милиона регистрирани играчи и е достъпна за PC, Xbox, iOS и Android.


Играчите в играта могат да използват виртуалната валута Robux за закупуване на козметично DLC, нови игри и потребителите могат също да генерират свое собствено съдържание за продажба, има съобщения за някои потребители, които печелят над $100 000 годишно от правенето на съдържание в играта.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

57 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

留言


bottom of page