top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Rocket League получава spin-off за мобилни устройства

Всеизвестен факт е, че мобилният гейминг се превърна в най-печеливш вариант за компаниите разработчици. Изглежда, че хората от Psyonix са наясно с това и поради тази причина разработват мобилна версия на хитовата им игра Rocket League.

Rocket League Sideswipe

Проектът се казва Rocket League Sideswipe и не е директен порт на главната игра, а служи като spin-off заглавие. Веднага трябва да обърнем внимание, че няма типичния геймплей на спортната игра с колички. Sideswipe е 2D заглавие и ще излезе по-късно през годината за iOS и Android. Най-хубавото е, че ще е безплатна! Мачовете в мобилната версия на Rocket League са по две минути и можете да играете 1 срещу 1 или в отбори от по двама. Можете да видите геймплей от Rocket League Sideswipe тук:


От Psyonix смятат, че Rocket League Sideswipe ще е лесна за новобранци, които не са пробвали досега оригинала. Очаква се да има и Competitive Mode, в който да имате възможност да си покажете професионалните умения. Както в оригинала, така и в Sideswipe ще можете да си къстъмизирате колите по най-различни начини.


Вече има алфа тестове на Rocket League Sideswipe, но те са само за жители на Австралия и Нова Зеландия. В момента, в който Psyonix са готови да включат и други държави, ще бъде обявено в официалния сайт на Rocket League.105 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page