top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Rocket League вече има Battle Royale режим

Rocket League скача в Battle Royale еуфорията.

 
Rocket League
 

Новият Battle Royale режим на Rocket League, Knockout Bash, изправя осем играчи един срещу друг в битка с коли. Тук няма топки или голове. Вместо това, победата включва елиминиране на съперници шофьори, като ги нокаутирате от Safezone на арената или в смъртоносни опасности.


Knockout Bash също носи някои чисто нови механики в Rocket League. Можете да атакувате опоненти, за да ги избудате от Safezone или да ги хванете и да ги стреляте в опасности като шипове и лазерни решетки. Добре навременен блок може също да отразява атаката на противника обратно към тях.В типичния Battle Royale стил присъства permadeath. За разлика от неограничените прераждания в основната игра, тук играта приключва след три нокаута. Попаднете на грешната страна на Safezone и имате 10 секунди да се върнете, преди да бъдете нокаутирани. За да увеличи напражението, Safezone непрекъснато се свива.


Цялото това хаотично действие се развива на три нови арени, изградени специално за режима Battle Royale. Това са Calavera, Carbon и Quadron.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

 GAME.bg mobile app download

29 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page