top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Rockstar ще възстанови оригиналните версии на GTA III, San Andreas и Vice City

Компанията изключително ядоса и разочарова своите феновете с излизането на римастър трилогията. Колекцията се превърна в най-ниско оценяваната игра за 2021г., а фенове почнаха да си оправят сами подобрените версии на култовите заглавия.


Rockstar Will Reinstate Original Version Of GTA Trilogy

Rockstar адресираха положението като обещават пачове, които ще оправят техните грешки. Кога ще се случи това, можем само да гадаем, но компанията обяви, че ще върне оригиналните версии на GTA III, San Andreas и Vice City за компютър. На този етап не е ясно дали това ще се случи и за конзоли, но поне ще ги видим отново в Rockstar Store и то "скоро". Те ще бъдат под формата на бъндъл и всеки ще може да ги закупи, но добрата новина е, че ако сте закупили GTA Trilogy - Definitive Edition за PC, ще получите оригиналните игри безплатно.


„Искаме искрено да се извиним на всички, които са се сблъскали с проблеми при игра на тези заглавия“, казват от Rockstar. „Поредицата Grand Theft Auto – и игрите, които съставляват тази емблематична трилогия – са толкова специални за нас, колкото знаем, че са за феновете по целия свят. Актуализираните версии на тези класически игри не стартираха в състояние, което отговаря на нашите собствени стандарти за качество или стандартите, които нашите фенове очакват."


Надали възстановяването на оригиналите ще върне любовта на геймърите, но поне е мил жест, за това, което направиха с класиките GTA III, San Andreas и Vice City.




651 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 Comment


borissan007
borissan007
Nov 20, 2021

Е феновете още обичат рокстар .

Like
bottom of page