top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Слух: Новата серия на Nvidia RTX 40 ще излезе най-рано през Юли

Слуховете се увеличават, тъй като пускането на следващо поколение графични карти от серия RTX 40, базирани на архитектурата на Ada Lovelace, наближава. Нова информация предполага, че картите от следващо поколение ще стартират дори по-рано от очакваното, може би през август, ако не през юли.

 
Nvidia
 

Новият слух идва с любезното съдействие на добре познатия Kopite7kimi, който спомена началото на Q3, което може да означава стартиране през юли. Gamescom през август също е отделна възможност, но тогава това би означавало стартиране в средата или края на третото тримесечие. Ако приемем, че стартирането ще се осъществи или в началото, или в средата на третото тримесечие, то ще бъде по-рано, отколкото очаквахме, като септември или октомври се смятаха за вероятен премиерен прозорец. По-ранно стартиране почти сигурно ще им даде голямо предимство пред конкурента AMD и вероятно дори би победило Intel.


Нека не забравяме, че Computex се завръща тази година, макар и в намален формат поради продължаващите Covid съображения. Nvidia планирано да проведе обръщение на 23 май. Един от участниците ще е Jeff Fisher, старши вицепрезидент на GeForce. Малко вероятно е обаче да получим някаква информация за RTX 40, тъй като самият Fisher е този, който вероятно ще ги обяви. Не пренебрегвайте обаче възможността за тийзър.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download35 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page