top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Слух: През 2022 ще излезе нова Need for Speed

Съобщава се, че нова игра Need for Speed ще излезе по-късно тази година.

 
Need for Speed
 

Според Jeff Grubb от VentureBeat в неговото шоу Giant Bomb, Grubbsnax, играта все още се планира да излезе тази година. Също така изглежда, че EA се фокусира върху поддръжката само на PlayStation 5 и Xbox Series X|S. Той казва: „Ако сте фен на Need for Speed, който е купил конзола от следващо поколение, ето някои новини. Тя ще е само за следващото поколение. Те гледат само към следващото поколение.“


През 2020 г. франчайзът Need for Speed ​​беше върнат на разработчика Criterion Games, след като Ghost Games се справи с последните четири заглавия. Въпреки това, EA дръпна Criterion от разработването на следващата игра, тъй като компанията се нуждаеше от студиото, за да помогне на DICE с доставката на Battlefield 2042.


Главният оперативен директор на EA Laura Miele по-рано заяви, че следващата Need for Speed ​​ще излезе за предпоследното поколение конзоли, PlayStation 4 и Xbox One – според съобщенията EA е променила решението си.


Grubb също така съобщава, че следващата Need for Speed ​​може да е в Маями, но той не е сигурен в това. Той също не спомена версия за компютър, но е известно, че EA поддържа платформата чрез своя стартер Origin и партньорство със Steam чрез EA Play.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

311 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 Comment


Още от преди да стана студент имам спомен че изкарваха по една НФС всяка година. В случая се изненадвам, че това е слух 😄

Like
bottom of page