top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Слух: Ще има кросоувър между Fortnite и The Last of Us

Наскоро се появи слух, че ще кросоувър между Fortnite X The Last of Us, а сега нова информация от достоверен източник предполага, че кросоувърът ще бъде пуснат през същия месец, когато ще излезе The Last of Us Part 1 Remake.

 
The Last of Us
 

Според скорошен tweet от ShiinaBR, добре познатия лийкър, кросоувърът The Last of Us, за който се говори, потенциално ще включва скинове на Joel и Ellie. Лийкърът твърди, че неговите източници са потвърдили, че това сътрудничество е в процес на подготовка от месеци.


Освен това ShiinaBR твърди, че датата на пускане на кросоувъра е най-вероятно през септември 2022 г., същия месец, в който The Last of Us Part 1 Remake трябва да излезе за PlayStation 5.


Слухът беше направен публично достояние за първи път от Shpeshal Nick в подкаста на Xbox Era, а след това беше подкрепен от редица хора с по-нисък профил и вътрешни лица.


Все още не е известно дали предстоящите скинове на Ellie и Joel ще бъдат базирани на The Last of Us Part 1 или 2, но това определено ще бъде кросоувър, толкова голям, колкото този на Kratos във Fortnite.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
45 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 Comment


CrazyR
CrazyR
Aug 04, 2022

Проверявайте източниците си, защото предавате остаряла информация и лъжете тези, които ви четат

Like
bottom of page