top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Слух: Grand Theft Auto VI ще се развива в няколко държави

Анализаторът на Wedbush, Michael Pachter, е много известен със своите познания и мнения за индустрията на видеоигрите и често говори за това, което мисли, че ще се случи. Той обаче изключително рядко разказва подробности за предстоящите игри, за които знае, което прави коментара много интересен.

 
Grand Theft Auto VI
 

Защото Pachter и Shane Satterfield внезапно пуснаха мини-епизод от своето шоу Pachter Factor, за да позволят да се разкрие някои наистина интригуващи неща, които е чул за наскоро за потвърдената Grand Theft Auto VI. Pachter твърди, че GTA VI ще бъде "комбинация от Vice City, San Andreas, Liberty City и GTA III. Ще можете да отидете навсякъде на тези континенти - Европа и Северна Америка. Ще имате мисии, които ще ви отведат до всички тези места."


Може би това означава, че Grand Theft Auto VI ще започне някъде в Северна Америка след това постепенно ще въведе в Англия или Норвегия и други страни като DLC по-късно?


Очевидно слуховете като този трябва да се приемат едно на ум, но това, че известен анализатор, който е известен с това, че има близки контакти в Take-Two, споделя информация, прави това по-достоверно и концепцията със сигурност звучи вълнуващо.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download76 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

留言


bottom of page