top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Слухове предполагат, че нова игра Fire Emblem е почти готова!

Говори се, че предстои нова игра на Fire Emblem.

 
Fire Emblem
 

Инсайдерът в индустрията Emily Rodgers – която преди това е споделяла изтичания на Nintendo, които по-късно се оказаха верни – вярва, че все още необявена игра на Fire Emblem не само се разработва в Intelligent Systems, но също така вярват, че е „почти завършена“ и може да излезе най-рано през октомври тази година.


Ще излезе през октомври 2022 г. или в началото на 2023 г. (февруари/март)?Споменах преди, че тази игра е почти готова. IS имаха повече от 3 години, за да разработят тази игра и получиха помощ от студио за поддръжка.

Rodgers написа на Famiboards.com


Въпреки това Роджърс Rodgers, че с вече натоварен график за пускане на Xenoblade и Bayonetta 3, Nintendo може да реши да „премести FE в началото на 2023 г.“ – въпреки че предишната форма на Nintendo подсказва, че не се страхува да пусне повече от една част от един и същи франчайз бързо.


Нека върнем часовника назад към 2017 г. През тази година Nintendo пусна ДВЕ игри на Fire Emblem: Fire Emblem Warriors и Fire Emblem Echoes.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

19 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page