top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Слух: Създава се спин-оф кампания за Ghost от Modern Warfare

В скорошен доклад от What If Gaming, инсайдерът на Call of Duty Ralph Valve твърди, че в Infinity Ward се работи по отделна кампания, базирана на героя Ghost. Въпреки че той не разкрива източниците си, спомена, че някой, участващ в проекта, е разкрил информацията за тях.

 
Ghost
 

Ralph Valve твърди, че Infinity Ward очевидно са се обърнали към гласовия актьор зад Ghost, Samuel Roukin, за по-нататъшно развитие на присъствието на героя в поредицата Call of Duty и може би за изследване на миналото му, така че най-накрая да можем да видим лицето зад тази мистериозна призрачна маска.


Източникът твърди, че не може със сигурност да каже дали тази отделна кампания ще бъде част от плана на Infinity Ward за 2023 г. и онова силно слухово Premium разширение за Modern Warfare 2, но вероятно тя ще се случи във вселената на Modern Warfare отколкото да изисква собствена поредица.

Имайте предвид, че нищо официално не е разкрито за подобен проект. Освен това информацията не е потвърдена от никой друг. Въпреки че е надежден източник за Call of Duty, Ralph Valve имаше някои фалшиви доклади в миналото, като например спекулации около продължение на Call of Duty Advanced Warfare, което беше отхвърлено от друг инсайдер в индустрията. Затова ви предлагаме да приемете спин-офа Ghost с едно на ум, докато има повече доказателства.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

22 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 Comment


borissan007
borissan007
Nov 29, 2022

Надявам се да е истина това цялото нещо , защото определено ще е много яко ако е истина.

Like
bottom of page