top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Слух: Новата игра за Индиана Джоунс на Bethesda ще е ексклузивна за Xbox

Bethesda потвърди още през януари, че ще разработват нова игра на Indiana Jones, след пускането на изключително успешната Deathloop, която всъщност беше ексклузив за PlayStation. В съобщението Bethesda каза, че Indiana Jones ще представи оригинална история и Todd Howard ще бъде изпълнителен продуцент, който е най-известен с това, че ръководи поредицата Fallout и Elder Scrolls.

 
Indiana Jones
 

За съжаление, тъй като заглавието е все още в ранните етапи на разработка, ще мине известно време, преди да бъдат направени каквито и да било допълнителни съобщения. Това накара мнозина да спекулират с множество елементи, включително дали Indiana Jones ще бъде ексклузивно заглавие за Xbox след придобиването на Bethesda от Microsoft.


Изглежда, че дори двама реномирани инсайдери в индустрията не могат да намерят отговор. През уикенда започнаха да се разпространяват доклади, че Indiana Jones няма да бъде ексклузивно заглавие за Xbox, след като инсайдерът в индустрията Jez Corden разкри подробности в подкаста „The Xbox Two“.


След като се повдигна дискусия около ексклузивните заглавия на PlayStation, Indiana Jones, която е ексклузив за Xbox, беше включена в микса, но Jez отговори, казвайки: „Не е, почти знам, че не е“. Jez продължи, че е открил това отдавна, така че подробностите може да са се променили.

След това предизвика отговор от колега вътрешен човек, Shpeshal_Nick, който просто каза „Казаха ми, че е ексклузивна“. Въпреки че и двете страни са невероятно надеждни, когато става въпрос за вътрешна информация, изглежда, че нечий източник не е точен този път. Или единият има по-актуална информация от другия. Въпреки че вътрешните лица получават конкретни подробности преди официално съобщение, плановете често могат да се променят зад кулисите.


Засега вероятно е най-добре да изчакате официално съобщение от самите Bethesda.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download45 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page