top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Слух: Ще има безплатна Call of Duty игра, която ще наподобява Escape from Tarkov

Дълго разпространеният слух за режим в Call of Duty: Modern Warfare 2 DMZ, който може да е игра за оцеляване, вдъхновена от Escape from Tarkov, ще излезе в началото на 2023 г. – и според същия доклад всъщност ще бъде наличен като отделна безплатна игра, подобна на Call of Duty: Warzone.

 
Call of Duty
 

Слуховете за нов режим, наречен DMZ за предстоящата Modern Warfare 2, се разпространяват от известно време, но играта, подобна на Tarkov, не е получила официално съобщение.


Сега, нов доклад на RalphsValve от What If Gaming предполага, че режимът DMZ на Call of Duty е „претърпял редица промени“ по време на своето четиригодишно развитие и е готов да стартира след Modern Warfare 2 и Warzone 2 през първото тримесечие на 2023 г. – въпреки че може вместо това да бъде пусната като независима безплатна бета версия.


Докладът описва DMZ като своеобразна игра с отворен свят, със сюжет, който продължава от основната кампания на Modern Warfare 2. Геймплеят ще включва герои, фронтове, куестове и PvP, и PvE бойни срещи – подобно на Escape from Tarkov.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
41 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page