top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Слух: Ubisoft разработва нова battle royale игра - Pathfinder

Ubisoft разработва нова игра Battle Royale от трето лице, наречена Pathfinder. Играта ще включва отбори от четирима, които се сблъскват един с друг и AI по цялата карта, преди да се изправят срещу последния бос.

 
Pathfinder
 

Pathfinder е Battle Royale игра. Екипи от четирима герои попадат в картата и трябва да се ориентират към нейният център. Центърът е блокиран от външна стена и вътрешна стена, всяка има пробиваеми порти. Въпреки това, всяка игра ще бъде различна, защото портите, които могат да бъдат пробити и тези, които ще останат заключени, ще се променят с всеки мач.


Не само играчите ще се изправят срещу други отбори, но има и AI врагове, които ще се опитват да ги спрат. Трудността се увеличава, колкото по-близо играчите се приближават до центъра на картата и главния бос, който трябва да бъде победен, за да спечелят. Всеки герой ще има уникални способности и всеко XP, получено от побеждаването на AI врагове, може да се използва за повишаване на нивото. Между мачовете централният център ще включва полигон за стрелба, зона за събития, състезания с превозни средства, магазин и други зони, които ще осигурят по-социално изживяване.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

40 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

댓글


bottom of page