top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Scalar - новата страхотна облачна технология на Ubisoft

Годишната конференция на разработчиците на игри е точно зад ъгъла, което означава, че студиата, разработчиците и играчите са подготвени да обсъдят някои от най-големите постижения в развитието на игрите тази година.

 
Ubisoft Scalar
 

Едно от тези студия е Ubisoft, което току-що обяви чисто нова „cloud-native“ технология, Scalar, която ще използват за създаване на „неограничени“ отворени светове. Ubisoft доказаха, че искат да бъдат на върха, така че има смисъл да се облегнат на технология, която може да ги отличава от конкурентите.

Към момента имаме съобщение от Ubisoft, че работят по този проект, така че все още не знаем как ще изглежда на практика в окончателната му версия Ubisoft твърди, че Scalar би означавал „безпрецедентна мащабируемост, гъвкавост и творческа свобода“. Очевидно това ще позволи и игри без пачове, тъй като разработчиците ще актуализират отделни елементи на играта в реално време, без това да засяга други аспекти. Изчислителната мощност също ще бъде оптимизирана по начини, които не сме виждали досега, така че на теория може да има „милиони“ играчи в „единична, споделена виртуална среда“. Знаем обаче, че Ubisoft Stockholm в момента разработва ново заглавие в тандем със Scalar, който най-вероятно ще бъде използван като първата му реализация в игра.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

38 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Opmerkingen


bottom of page