top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Скалперите се захванаха и с LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

2022 г. е и скалперите все още за съжаление съществуват, с което онлайн купувачите трябва да се справят. Те се опитват да спечелят не само от конзоли за видеоигри, но и от елементи като LEGO. Всъщност световете вече се сблъскаха с минифигурката „Люк Скайуокър със синьо мляко“, която цена скочи.

 
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
 

Blue milk Luke, в случай, че сте го пропуснали, е изключителната минифигурка, включена в Deluxe изданието на LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. С други думи, ако не сте успели да осигурите тази конкретна версия на играта във физическа форма, единствената възможност да получите тази фигурка е да платите доста долари в мрежата. Стана толкова зле, че Blue milk Luke вече се продава на по-високи цени от копие на играта. Ако отидете на уебсайтове като eBay, ще видите, че тази минифигурка е обявена за стотици долари.


Както можете да видите по-долу, някои от по-високите обяви са около $200, а тези, за които се наддава, започват от около $40 до $50.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

67 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page