top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Играчите на Sea of Thieves ще отплават в ново приключение

Следващата актуализация на съдържанието за Sea of Thieves ще бъде приключение с ограничено време.

 
Sea of Thieves
 

Наречено Shrouded Islands, събитието се провежда от 17 февруари до 3 март и е първото, което ще стане ежемесечно, което ще продължи текущия разказ на играта напред.


В това приключение пиратите Phantom вилнееха в Sea of ​​the Damned – мястото, където отивате, когато умрете на борда на проклетите. И поради това напрежението нараства, тъй като различни фракции „размишляват как биха могли да използват тази сила за собствените си цели“.


Един от ключовите играчи е Captain Flameheart, чийто дух беше „неволно освободен“ от Sir Arthur Pendragon по време на The Seabound Soul Tall Tall. Понастоящем Flameheart няма физическа форма, но той е успял да призове призрачни пиратски кораби, за да се бият за него заедно с неговият флагмански кораб.

Междувременно Larinna, лидерът на Bilge Rats, държи под око морето и се опитва да подготви пиратите за предстоящите конфликти. Всеки път, когато има ново приключение, в което да участвате, първо трябва да отидете да говорите с Larinna.


И с всичко това, което се случва, самият Pirate Lord може да бъде принуден да излезе от пенсия.


Един от най-широко посещаваните аванпостове в Sea of Thieves, до Golden Sands Outpost стигнаха истории относно „тъмно влияние, разпространяващо се из моретата“, заплашващо да погълне островите в потискаща мъгла – което излага жителите на Golden Sands в опасност.


От вас и вашите колеги пирати ще зависи да откриете причината за мистериозната мъгла, да разберете повече за Belle и да се опитате да спасите Golden Sands Outpost.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

38 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page