top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Сезон 2 на Halo Infinite излиза през Май!

343 Industries най-накрая потвърди началната дата на Halo Infinite Season 2, темата на сезона, първите награди от Battle Pass и дори името му - Lone Wolves.

 
 

Новият сезон на FPS играта ще стартира през май, ще включва завръщането на режим любим на феновете и дори ще има сюжетно съдържание.


Halo Infinite е една от най-добрите нови компютърни игри от последните няколко месеца, но някои играчи се оплакват от качеството на първия сезон на играта и наличните функции. 343 Industries направи огромни подобрения на Big Team Battle и онлайн магазина, но най-големите промени звучат така, сякаш ще дойдат през сезон 2.


Вторият сезон на мултиплейъра на Halo Infinite ще пристигне през май и ще бъде озаглавен „Lone Wolves“, като се позовава на група от спартанци, ловци и проследяващи, описани като „свирепи, здрави и предпочитат да работят сами“. Ще има нови скинове, карти, режими и дори „сюжетно съдържание“.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page