top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Вижте всички нови игри, които бяха показани в Playstation Indies!

Sony проведе още един ден на PlayStation Indies в блога на PlayStation, разкривайки седем нови актуализации за различни инди игри, които се насочват към PS4 и PS5 през следващите няколко месеца.

 
Playstation Indies
 

Любопитни ли сте за кои по-малки игри трябва да внимавате? Ето всичките седем от днешните разкрития, всички на едно място.


Sea of Stars идва за PS4 и PS5

Първо, ретро-вдъхновената ролева игра Sea of Stars е потвърдена за пускане на PS4 и PS5. Наред с това потвърждение, разработчикът Sabotage Studio също показа по-отблизо походовата бойна система на Sea of Stars. Въпреки очевидното си вдъхновение от JRPG, Sea of Stars няма битки при случайни срещи и е „чиста“ походова система, без времеви ленти. MP regens макар че се бие, за да позволи редовно леене на магия, а специалните способности на врага могат да бъдат отслабени или дори напълно елиминирани чрез разбиване на „ключалки“ със специфични видове щети. Членовете на групата също могат да атакуват заедно за комбинации, а героите могат да се сменят в и извън битка, за да пренаредите екипа си за максимална ефективност.


Schim ще бъде пусната на PlayStation конзоли

Разработчикът Extra Nice обяви, че неговата наскоро разкрита игра за пътуващата сянка - Schim, ще бъде пусната на PS4 и PS5. Играейки като създанието в сянка Schim, ще трябва да изследвате различни места, вдъхновени от Холандия, като част от лов, за да намерите човека, в чиято сянка живеете. Всяко местоположение е пъзел, тъй като Schim може да се премести само в други сенки и така трябва внимателно да се движи от тъмно петно до тъмно петно по картата.


Cult of the Lamb ще стартира този август

Cult of the Lamb, roguelike за антропоморфни животни, които се занимават с религиозен фанатизъм, ще бъде пуснатa на PS4 и PS5 на 11 август. Играта е толкова сладка и шантава, колкото подсказва заглавието и публикацията в блога на PS, написана от разработчика Massive Monster е посветен на... кака. Очевидно управлението на изпражненията е ключова част от играта, тъй като вашата култова бърлога трябва да бъде почистена, за да сте сигурни, че последователите няма да се разболеят и умрат. За щастие изпражненията могат да бъдат събрани и използвани за наторяване на култури.


Signalis идва за PS4 този октомври

Ретро научно-фантастична игра в стил PS1 - Signalis ще излезе на PS4 на 27 октомври. Този „психологически научно-фантастичен ужас за оцеляване“ има визуализации, подобни на ранните дни на Resident Evil и Silent Hill, с камери отгоре надолу и близък план сегменти от пъзел, както и масивен инвентар с модели на въртящи се предмети. Играейки като Elster, ще трябва да си проправите път през привидно изоставено съоръжение за преобразование и добив, което е измъчено от изкривени цифри.


The Tomorrow Children: Phoenix Edition стартира този септември

Q-Games обяви, че The Tomorrow Children: Phoenix Edition ще стартира на 6 септември. Това повторно издание на изгубената игра за PS4 от 2016 г. не е просто нов начин да играете старата игра, но също така ще пристигне с много нови функции.


Изданието Phoenix добавя много нови острови към света на The Void, а структурите на Monolith разкриват нови пътища и тайни през съществуващи преди това острови. За пътуване през тези нови места е добавена кука за захващане. Най-важното от изданията обаче е фактът, че The Tomorrow Children е премахнало всякаква зависимост от външни сървъри и така не може да бъде загубено, както беше оригиналната версия. Това означава, че може да се играе и офлайн с „Comrade AI“, за да контролирате други герои.


Cursed to Golf излиза през август

Нов трейлър за Cursed to Golf разкри, че играта идва както за PS4, така и за PS5 на 18 август. Разположена в „голф чистилище“, вие играете наскоро починал кандидат-шампион по голф, който трябва да си проправи път през непрекъснато променящо се игрище с 18 дупки в опит да се възкресите.


Обявиха Inscryption за PS4 и PS5

Любимият страховит deckbuilder, пуснат за първи път на компютър миналата година, най-накрая идва за конзолата. Inscryption беше обявена за PS4 и PS5, въпреки че досега не е разкрита дата на пускане. Версията за PlayStation ще използва специално контролера DualShock/DualSense, с RGB светлини, имитиращи осветлението на екрана, и гласът на говорещата карта Stoat, прожектиран от високоговорителя на контролера.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download40 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page