top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Разкриха септемврийските Xbox Games with Gold!

Игрите на Xbox Games with Gold за септември бяха обявени и има доста забележително попадение.

 
 Xbox Games with Gold
 

Xbox Wire разкри четири игри за септемврийските Games with Gold. Както винаги, членовете на Xbox Live Gold ще имат достъп до тези игри за ограничен период от време като част от Games with Gold. Членовете на Xbox Game Pass Ultimate също могат да се възползват от това предимство и ако все още не сте играли Portal 2, то трябва да поправите тази грешка!


Portal 2 беше пусната за първи път през 2011 г., като продължение на вече фантастичния Portal. Тя е невероятна пъзел игра, която разширява идеите на първата, като същевременно включва някои звездни истории и подробности от света на Aperture Science. Сериозно, всеки, който е играл Portal 2, може да си спомни J.K. Simmons, който изнася монолога на лимоните.


Десетилетие по-късно Portal 2 все още е страхотна игра. Не пропускайте шанса да я пробвате!


Наред с Portal 2, Xbox предлага три други игри в услугата, разпределени през месеца. Включва зашеметяваща екшън игра, малко болен бас и дизайнер на увеселителен парк. Ето пълния състав:


Xbox Live Gold – септември 2022 г

Gods Will Fall – от 1 до 30 септември

Double Kick Heroes – 16 септември до 15 октомври

Thrillville – от 1 до 15 септември

Portal 2 – 16-30 септември


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

32 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page