top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Сървърите на класическите Halo игри на Xbox 360 ще бъдат спрени

Най-добрите спомени на многото фенове на Halo са в играте на Halo 3 и мултиплейърът на Halo Reach за Xbox 360. Изглежда, че Halo наистина процъфтява в златния си век през тези години, а сега Microsoft ще сложи край на тези услуги. Този месец Microsoft ще премахне онлайн сървърите, които съдържаха много спомени за много геймъри. Това е краят на една ера за Halo и Xbox 360.

 
Master Chief Halo
 

Всички игри Halo, които съдържат онлайн услуги на Xbox 360, ще бъдат изключени на 13 януари 2022 г. Тези игри включват Halo 3, Halo 3 ODST, Halo Reach, Halo 4, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo Wars и Halo Spartan Assault . Като се има предвид това, някои аспекти на онлайна на тези игри ще бъдат запазени непокътнати, като online squads. Въпреки това, когато става въпрос за всичко останало, свързано с мултиплейъра, като matchmaking-а и онлайн-базираните постижения, то те ще изчезнат на 13-ти. Ако някой има постижения, които би искал да завърши, остават му няколко дни да го направи.

The Master Chief Collection

Добрата новина е, че геймърите все още ще могат да играят класическият мултиплеър на Halo чрез The Master Chief Collection на Xbox One и Xbox Series X/S. Мултиплейърът за игри като Halo 3 и Halo 4 все още е жив и процъфтява в колекцията и без съмнение ще продължи да се поддържа за още много години напред. The Master Chief Collection е достъпна чрез Xbox Game Pass, което гарантира, че достъпът до най-известната история на Halo е широк.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.53 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page