top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Session: Skate Sim ще излезе за Switch през Март

Според качен артикул в Nintendo eShop, Session: Skate Sim ще пристигне на Switch на 16 март. Ще се предлага в две издания, стандартно и луксозно, последното от които включва допълнителни нива, ексклузивни grip ленти и екипировка на затворник, плюс нова тренировъчна зона и скейтпарк в Люксембург.

 
Session: Skate Sim
 

Нова оценка за Session: Skate Sim, която се появи в Тайван през септември миналата година, предполага, че издателят Nacon и разработчикът Crea-ture Studios се подготвят да пуснат играта си на Nintendo Switch в близко бъдеще. Стандартното издание на играта ще струва 100 лева.


Session: Skate Sim е спортна симулационна игра, която позволява на играчите да се качат на скейтборд, за да изпълняват Kickflips и други движения в различни скейт паркове. Според екипа за разработка, физиката в спортната игра е разработена с акцент върху потапянето, реализма и плавността. Вдъхновена от златната ера на скейтборда, Session: Skate Sim се отличава с това, че няма система за точкуване, което прави въображението на играчите по-ценно. Тя също така включва различни опции за персонализиране, които позволяват на играчите да се насладят на скейтборд изживяването, съобразено с тях.

На играчите се препоръчва да завършат урока в началото на играта, за да бъдат в крак с механиките, които изглеждат предизвикателни за овладяване. Те могат да избират от четири нива на трудност, за да започнат да изпълняват движения на емблематични места, включително Black Bubbas, Brooklyn Banks и FDR Park. Освен това, Session: Skate Sim разполага с видео редактор, който позволява на играчите да създават клипове и да ги споделят, където пожелаят. Те могат също така да играят с няколко опции, включително промяна на зрителното поле, час от деня, филтри и изгледи на камерата. Освен стандартната версия, играчите могат също да поръчат предварително луксозното издание за 120 лева в Nintendo eShop, за да получат ексклузивни артикули и скейт парка в Люксембург.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

10 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page