top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Shadow Esports стартира Esports Live Ticker

Компанията за анализи Shadow Esports разработи джаджа за отразяване на електронни спортове, която има за цел да помогне на онлайн спортните медийни платформи да достигнат до аудиторията на електронните спортове.

 
Esports Live Ticker
 

Осъществено от компанията за данни Bayes Esports, Esports Live Ticker ще позволи на участващите платформи да интегрират „табло за електронни спортове“, което държи публиката информирана за най-новите мачове в съответните заглавия.


Таблото ще бъде безплатно, но участващите платформи могат да избират и от няколко допълнителни платени премиум уиджета. Според съобщение това ще осигури по-задълбочени данни и статистики.


Bayes и Shadow Esports имат за цел да се справят с един основен проблем с новия продукт: липсата на покритие на това, което се случва в момента. Тъй като електронните спортове са много по-широк жанр, мачовете в няколко заглавия са склонни да се провеждат едновременно и понякога на нередовни интервали. Това прави все по-трудно за издателите да осигурят предаване на живо, фактор, който Shadow вярва, че може да привлече по-голяма аудитория към платформите.


Пускането на новата джаджа на Shadow следва партньорството на компанията с игралната платформа LATAM Gamers Club.


Миналия месец дъщерната компания на Shadow Esports Bayes продължи плановете си за разширяване. Това включва извършване на проучване на германските електронни спортове и спортни фенове, разширяване в Канада, както и партньорство с доставчика на решения за залагане BETER.


Bonny Leyser, ръководител на новия бизнес на Shadow Esports, коментира:

Радваме се да стартираме Esports Live Ticker. Електронните спортове избухнаха, но все още има много, което може да се направи по отношение на тяхното покритие. Нашият Esports Live Tricker позволява на повече медии да създават ангажиращо съдържание за електронни спортове и да достигат до нова аудитория, която все повече се отдалечава от по-традиционните спортове.

Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

3 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Komentáře


bottom of page