top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Shoot House се завръща в Call Of Duty: Modern Warfare 2

Следващата седмица ще бъде пуснат Warzone 2.0, Battle Royale режимът за Call Of Duty, но също така ще бележи началото на първия сезон на Modern Warfare 2. С нея идват две нови карти: Shoot House, за която ще намерите трейлър по-долу, на 16 ноември и малко след това ще видим завръщането на Shipment.

 
Call Of Duty: Modern Warfare 2
 

Shoot House е малка карта, първоначално създадена за римейка на Modern Warfare от 2019 г. Състои се от няколко рушащи се сгради, някои тесни улички и предполага бърза битка.

По-късно през сезона Modern Warfare 2 ще получи нова версия на още по-неистовата Shipment. Първоначално включена в Call Of Duty 4: Modern Warfare, където много от нас са я играли за първи път, Shipment има набор от транспортни контейнери, подредени един върху и около друг в едно малко бойно поле. Това е най-малката мултиплейър карта от която и да е игра на Call Of Duty и е толкова малка, че често ще бъдете стреляни от първата секунда, когато се появите.


Първият сезон на MW2 ще донесе и нова кооперативна мисия, High Ground, и по някое време през сезона, нов кооперативен режим Raid за трима играчи, който ще смесва решаване на пъзели с битка.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

28 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

댓글


bottom of page