top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Showa American Story е Action RPG за PS5 и PS4, която е сякаш от ерата на Playstation 2

Никога игра за последна генерация конзоли не е изглеждала сякаш е от ерата на PlayStation 2, както Showa American Story! Обявена като постапокалиптична RPG от NEKCOM Games, тя ще предизвика мили спомени за онези странни заглавия, които някога сте намирали на случайни места за търговия на видео игри. Играта има стрелба по зомбита от трето лице и невероятна физика – сякаш отново е 2002 г.!

 
Showa American Story
 

Малко информация за сюжетът:

Япония изкупи по-голямата част от Съединените щати със силната си икономическа мощ. Приливът на имиграция здраво засади японската култура на американския континент. Двете култури бързо се сливат, въпреки че конфликтите са неизбежни. Гражданите постепенно се адаптират към новия живот, който никога не са си представяли. Мистериозен катастрофален инцидент променя света драстично. Социалният ред отдавна е изчезнал. Минава време, тийнейджърка мистериозно се възражда от мъртвите, само за да намери чисто нов див постапокалиптичен свят със зомбита, чудовища и оцелели хора с различен произход и вярвания.

В допълнение към историята, вие ще участвате в „неочаквани носталгични мини игри“, докато се опитвате да „живеете по-добър живот и да станете по-силни, дори и да е краят на света“.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.112 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

תגובות


bottom of page