top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Showtime и Paramount + се сливат

Това е ерата на промяната и е достатъчно, за да ви замае главата. Стрийминг платформите и мрежовата телевизия са в противоречие от самото им създаване. Като цяло, стриймингът вече е част от ежедневието на повечето хора, но въпреки слуховете за смъртта му, мрежата и кабелната телевизия продължават да висят някъде там. В умопомрачителен ход каналът за стрийминг Paramount+ и мрежовият канал Showtime ще се слеят, за да създадат две платформи, наречени Paramount+ with Showtime.

 
Showtime и Paramount +
 

В момента, от страната на стрийминга, има услугата за стрийминг Showtime и услугата за стрийминг Paramount+. И двата продукта ще се обединят, за да създадат Paramount+ with Showtime. Премиум нивата на Paramount+ with Showtime ще имат достъпно съдържание на Showtime заедно със съдържание на Paramount+.


Междувременно Showtime в момента също така е и кабелна мрежа. Тази мрежа вече няма да бъде Showtime и вместо това ще стане Paramount+ with Showtime. От тази гледна точка профилът на телевизионната мрежа ще получи тласък чрез излъчване на „оригинални продукции на Paramount+ в допълнение към оригиналите на SHOWTIME, както и филми на Paramount Pictures, които са в стрийминг услугите.“


Все още не е ясно как всичко това ще се разпространи за потребителите и какво ще означава от гледна точка на цената на абонаменттие. По отношение на съдържанието започнаха да се случват анулирания в Showtime, според Deadline. Съобщава се, че сериалите „Three Women“, „Let the Right One In“ и „ American Gigolo“ са отменени. Освен това сега се съобщава, че Dexter: New Blood е отменен в Showtime и няма да получи втори сезон. Въпреки това звучи, че поредица от предистории на Dexter, фокусирана върху по-млада версия на героя, може да бъде в процес на работа заедно с други възможни поредици за героя. Освен това изглежда, че Paramount+ също премахва съдържание от своята платформа. Наред с други заглавия, „The Twilight Zone“ на Jordan Peele, който излъчи два сезона, вече не е достъпен на платформата. Също така липсват The Real World: Homecoming, Coyote, No Activity, Guilty Party и The Harper House.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentarios


bottom of page