top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Simon Pegg играе директор Black в Hogwarts Legacy

Simon Pegg се присъедини към магьосническия свят на Harry Potter, озвучавайки скандално заядливия директор Phineas Nigellus Black в Hogwarts Legacy.

 
Simon Pegg Black Hogwarts Legacy
 

Pegg описва героя си, пра-пра-дядото на Sirius Black, като „най-малко популярния“ директор в историята на училището Hogwarts. Според Pegg, той е там, за да „наруши усилията на играча“, въпреки че би предпочел да се грижи брадата си, отколкото да изпълнява реални училищни задължения.


„Видяхме Phineas в книгите и във филмите. Той беше портрет в кабинета на Dumbledore, но това е във време, когато той всъщност беше активен директор“, отбелязва Pegg в анонсиращия видеоклип, отвеждайки ни зад кулисите на Hogwarts Legacy и представяне на героя му.


Въпреки че е прародител на Sirius Black, Phineas не изглежда да притежава нито едно от качества му. По думите на самия Pegg, „той е неблагороден, страхлив и е просто користен глупак“, който ще се окаже едновременно помощ и пречка за играчите, които си проправят път през играта.

Актьорският състав също така включва Lesley Nicolв ролята на професор Matilda Weasley, заместник-директорката на Hogwarts, Kandace Caine в ролята на професор Onai, талантлива учителка по гадаене и Sohm Kapila в ролята на професор Satyavati Shah, учител по астрономия, който е отдаден на науките.


Luke Youngblood, който изигра Lee Jordan във филмите за Harry Potter, също е потвърден, че участва. Той ще смени домът си, за да предостави гласа на студента от Ravenclaw Everett Clopton, който е описан като „нарушител на правила и шегаджия“ за разлика от героя на Asif Ali от Ravenclaw Mahendra Pehlwaan, „пазител на правилата“.


Sebastian Croft и Amelia Gething предоставят гласовете си за игровия аватар на играта, докато Jason Anthony озвучава Nearly Headless Nick и the Sorting Hat. Шапката ще вземе знания от миналото на ученика заедно с информация от играча, за да определи кой дом в Хогуортс ще бъде подходящ.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

14 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

1 Comment


StanTheMan
StanTheMan
Jan 13, 2023

Hogwards Legacy то го чакам от една + година. Ще е нещо уникално, което ще е във топа на 23г. Едвали ще успее за game of the year, но касата ще обере 100%! 4 седмици да е топ на продажбите преди да е релийзната, говори за необичайният интерес. Смятам да я врътна за всеки от факлтетите. 🐍🪄🧙‍♂️

Like
bottom of page