top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Голяма актуализация на Sims 4 позволява „злополуки“ да убият съседите ви

Актуализацията на Sims 4 Neighborhood Stories прави множество промени, за да позволи по-динамични неща да се случват с онези симове, които не контролирате директно.

 
Sims 4
 

Системата Neighborhood Stories беше въведена миналата година като начин за симовете извън вашето домакинство да изживеят житейски събития като раждане на бебе или развитие на връзка и тази актуализация ще задълбочи тази система драматично. NPC симовете вече ще могат да умрат при „злополуки“, както обясняват разработчиците в блога си, които ще зависят от „рискови фактори като възраст, черти и кариера“. Сим може вече да умре от старост, когато не ги играете, но това ще направи причините за смъртта много по-драматични.


Ако обаче не искате драматични смъртни случаи, новите опции за персонализиране ще ви позволят да решите кои домакинства могат да бъдат засегнати от кои типове опции на Neighborhood Story, а също така ще можете да деактивирате Neighborhood Stories напълно. Ако искате да използвате функцията, ще можете да проверявате последните взаимодействия, като погледнете всяка пощенска кутия.Тези видове промени вече могат да се случват автономно за всички съседни симове, независимо дали имат връзка с домакинството, в което играете в момента.


Разработчиците също така обявиха нов комплект, фокусиран върху максималистичната естетика, наречен Decor to the Max. Стартира на 21 март.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page