top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Sims 4 ще получи ново допълнение със сватбена тематика?

Играчите на Sims 4 ще получат допълнение със сватбена тематика, ако скорошно изтичане излезе правилно!

 
Sims 4
 

Миналият месец акаунтът на The Sims в Twitter tweet-на, че DLC „любовно парти“ е на път и какво друго би се считало за „любовно парти“ освен сватба? Има смисъл. Освен това, ако погледнете официалния уебсайт, има карта с тийзър на съдържание, озаглавена „Кажи, Да!“ – какво друго би могло да означава?


Едно скорошно изтичане изглежда потвърждава сватбените камбани за играчите на Sims 4. Потребителят на Twitter lunar_britney публикува четири изображения на новия пакет за игри, който се развива в света на Tartosa и е озаглавен The Sim 4: My Wedding Stories.


Според превод, публикуван от lunar_brittanym, My Wedding Stories предоставя на играчите възможността да персонализират подробности, вариращи от заявката за сватба до рецепцията. Пакетът също така включва възможността за избор на сватбено тържество, домакин, вечеря, репетиция и изглежда, че дори ергенските и моминските партита са включени в подготовката.


За големият ден играчите ще видят, че тяхното меню, деоракции и брачни избори се реализират. По принцип вашият Sims ще прави всичко, което бихте направили в реалния живот, за да проведе перфектната сватба, да се наслади на традициите и предимствата водещи до нея.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page