top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Six Days In Fallujah е отложена за края на 2022г.

Предстоящото shooter заглавие, което показва Втората битка при Фелуджа, е новата жертва на отлагане. Six Days in Fallujah се очакваше да излезе до края на 2021-ва, но това се промени и вече ще се появи на пазара една година по-късно.


Six Days In Fallujah Delayed To Late 2022

В пост във официалния сайт на играта, шефът на Victura, Питър Тамте, споделя, че за да пресъздаде екипа истинските истории, ще им трябва много повече ресурси, включително екип, капитал и време.


„Удвояването на нашия екип е само едно от многото неща, които правим, за да сме сигурни, че „Six Days in Fallujah“ внася нови видове тактическа и емоционална дълбочина на военните FPS игри.“Six Days in Fallujah предизвика доста скандали, когато я обявиха през 2009г. Konami даже се бяха заели да я разпространят, но се отказаха, именно заради негативното внимание, което получи FPS заглавието. Мнозина считат и до ден днешен, че Six Days in Fallujah ще предизвика излишно политическо напрежение, което може да възникне до безредици и насилие. Проекта се разработва с помощта на над 100 военни и иракски цивилни, но президентът на Victura отрича играта има желанието да направи политически коментар, но не дълго след това Twitter акаунта на компанията сподели, че Six Days in Fallujah върви заедно с политика и са неразделни двете неща.


Наскоро мюсюлманска застъпническа група настоя компании като Valve, Sony и Microsoft да не разпространят Six Days in Fallujah, но от Victura са уверени и устремени, че ще осъществят проекта, след като увеличат екипа си и като цяло ресурсите си.


21 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page