top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Skyrim вече е DRM-Free в GOG.com!

Skyrim е преиздаванa няколко пъти и е достъпна за почти всичко, което може да подкара игри. От преди два дни тя дори вече е достъпна без DRM от дигиталния търговец на дребно GOG.com. Изданието от GOG е „напълно възможно да се играе офлайн“ и включва цялото съдържание на Anniversary Edition „без нужда от достъп до Creation Club“.

 
Elder Scrolls V: Skyrim
 

GOG обяви пристигането на играта по-рано тази седмица, като каза, че е част от празненствата на GOG за 14-тата годишнина на магазина. Към момента на писане можете да получите юбилейното издание с 50% отстъпка и специалното издание с 67% отстъпка.


Ако не сте в крак с преизданията на Skyrim, изданието Anniversary беше пуснато миналата година, за да отбележи 10-ия рожден ден на заглавието. То обединява играта заедно с цялото съдържание от Creation Club, пуснато до този момент. Creation Club е магазин за микротранзакции, където Bethesda продава съдържание, създадено в партньорство с общността. Това са платени модове.


Това, че сте в GOG, означава, че нямате достъп до Steam Workshop, но GOG казват, че тяхната версия на Skyrim е съвместима с „повечето модификации чрез Nexus Mods Vortex v1.6.12 и по-нови“. Трябва също така да поддържа Skyrim Script Extender.


Изглежда малко вероятно да има много хора, които все още не са купили Skyrim, но вероятно има няколко, които ще оценят възможността да го притежават напълно офлайн и без DRM.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

46 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page