top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Домейнът на Sly Cooper е актуализиран на фона на слуховете за завръщане на PS5

Sly Cooper скоро може да се завърне, според многобройните слухове.

 
Sly Cooper
 

Измина доста време, откакто за последно видяхме Sly Cooper, но различни неща подсказват, че на хоризонта е нова игра от популярната поредица стелт платформинг на PlayStation.


Изображение, публикувано в Reddit, показва, че домейнът на уебсайта на поредицата slycooper.com е актуализиран на 4 март 2022 г., което предполага потенциално ново съобщение за поредицата. Регистгрираната компания е посочена като Sucker Punch Productions, която разработи първите три игри на Sly Cooper. Най-новото допълнение към поредицата, Sly Cooper: Thieves in Time, е разработено от Sanzaru Games и стартира преди близо десетилетие.


Допълнителни спекулации, че Sly Cooper може да се завърне, идва с любезното съдействие на потребителя на Twitter AccountNGT. Твърдейки, че знае подробности за пускането на някои заглавия на PlayStation, той публикува: „Трябва да е страхотна година за играчите на PlayStation“. В последващ туит той изясниха коментара си, като казаха: „Мога да потвърдя, че се разработват нов Sly Cooper и нов Infamous“.


Въпреки че не бяха дадени повече подробности за потенциална нова игра Infamous. Според източника новата игра на Sly Cooper ще бъде разкрита през втората половина на 2022, за да съвпадне с 20-годишнината на поредицата.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

24 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page