top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Пуснаха нов трейлър за Sniper Elite 5

Rebellion Developments пусна чисто нов трейлър за Sniper Elite 5, като този път те показват повече от всички инструменти, до които имате достъп.

 
Sniper Elite 5
 

Като снайперист на полето, не винаги можете да разчитате на вашето надеждно оръжие, за да свършите работата, така че сега ще имате редица други опции на ваше разположение, които ще ви помогнат в пътуването ви, когато не може да поставите един куршум между очите на врага.


Sniper Elite 5 разполага с изчерпателен набор от оръжия с много голяма възможност за персонализиране. Никога не е имало толкова опции в историята на франчайза. С над 200 опции, включително елементи като обхвати, приклади, дула, материали и други, снайперистите ще могат да коригират натоварването си, за да отговарят на техния стил на игра и целите, пред които са изправени във всяка мисия.


Опциите за персонализиране се отключват основно чрез намиране на работни станции във всяко от нивата. Когато се добавят, премахват или адаптират различни елементи, промените ще бъдат отразени в четири ключови статистики на оръжието: мощност, скорост на стрелба, контрол и мобилност. Един играч може да иска да избере мощност и скорост на стрелба с цената на контрол и мобилност поради техния методичен подход, докато обратното ще бъде вярно за играч в стил „бягай и стреляй“.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

86 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page