top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Sony подарява Horizon Zero Dawn на 19 април като част от Play at Home инициативата

Актуализирано: 18.03.2021 г.

В началото на този месец Sony стартира за пореден път инициативата Play at Home като подари на всеки собственик на PS4 и PS5 action-adventure заглавието Ratchet & Clank. Имате време до края на март да се сдобиете с копие на играта. Но това не е всичко!

На 25 март Sony ще подари цели 10 игри! Този път не са AAA заглавия, но вместо това са инди класики. Списъкът е следния: Abzû, Enter the Gungeon, Rez Infinite, Subnautica, The Witness, Astro Bot Rescue Mission, Moss, Thumper и Paper Beast. Някои от тези заглавия изисква да имате PSVR, така че внимавайте като си ги сваляте.


Голямата новина, обаче, е, че Sony ще подари на всеки собственик на PS4 и PS5 хитовата видео игра Horizon Zero Dawn: Complete Edition! От 19/20 април до 14/15 май (в зависимост къде се намирате) ще имате възможност да се сдобиете с едно от най-титулувани заглавия за последните години. В момента Guerilla Games разработват продължението - Horizon Forbidden West, така че ако не сте изиграли оригинала, скоро ще дойде момента.


Sony обеща още изненади и няма търпение да сподели подробности. Компанията благодари за подкрепата и ни пожелава да останем здрави.

1298 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page