top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Sony подготвя тяхна версия на Game Pass

Актуализирано: 10.04.2021 г.

Смело твърдениe от Дейвид Джейф (David Jaffe), който е работил по създаването на God of War и Twisted Metal франчайзите. Той споделя, че има вътрешна информация от няколко източника, които споделят, че Sony разглежда варианти да отговори на популярноста на услугата на Microsoft, Xbox Game Pass.


Playstation Game Pass

В миналото Sony многократно са заявявали, че услуга тип Game Pass няма как да свърши работа при Playstation, защото повечето им first-party заглавия струват стотици милиони долара. Шефът на SIE, Джим Раян (Jim Ryan), заяви през септември миналата година, че такъв тип абонамент няма да е печеливш за Playstation. Обаче няколко месеца по-късно, Джим си смени мнението, като сподели по време на интервю за руски сайт, че Playstation подготвят нещо специално.


Във видео в своя YouTube канал, Дейвид Джейф споделя, че е имал гост в неговото предаване, който сподели, че е бил пуснал петиция да се уволни Джим Раян. Според Дейвид, това е много прибързана реакция. Джейф допълни, че знае от достоверни източници в компанията, че Sony подготвят отговор на Game Pass. Какво ще е точно? Никой не знае.


Ако се окаже истина това твърдение на Дейвид Джейф, то Sony трябва много добре да го измислят, защото Game Pass се радва на изключителна популярност в момента. През януари 2021г. бяха отчетени над 18 милиона абонати.

17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page